72 Red Baron Band

1. 4. 2016

Česká hard rocková a blues rocková skupina založená v roce 1993 v Praze. Kapela vydala čtyři studiová alba s vlastní tvorbou a v únoru 2016 nové živé CD/DVD.  RBB je oceňován fanoušky i kritiky za energické koncertní vystoupení. Kapela momentálně připravuje nové studiové album a koncerty k jeho propagaci.

Red Baron Band vyhrál v roce 2004 posluchačskou soutěž rádia Beat  "naděje Beatu".  Kapela hraje vlastní koncerty, vystupuje na vetších festivalech ale také vystoupila například s legendou Vanilla Fudge (USA), SBB (PL), Twin Dragons (USA), Danny Brynt (UK), James Mac Gaw - Magma (FR), Blue Effect, Luboš Andršt, Pražský Výběr 2, Marian Varga (SK) a mnoho dalších.... 

 

Diskografie Red Baron Band

2000  The First Album

2003 In The Light

2006 Music Must Change

2010 Reflections

2016 Live in Prague

 

Red Baron Band

Monika Infernalis - zpěv

Paul Kowacz -kytara, zpěv

Jiří G Rubeš - basa

Radek Horník - bicí

Red Baron Band - Web

Red Baron Band - Facebook

 

---