Koncert v Cardiffu se odehrál 24. března 2017 a přesně rok poté, dedy bez jednoho dne, 23.března 2018 bude na trh uvedeno album na 2CD/Blu-ray, 3LP, DVD, Blu-ray a taky v limitované edici boxu s bonusovým meteriálem.

Thunder Stage tracklist


  1. No One Gets Out Alive

  2. The Enemy Inside

  3. River Of Pain

  4. Resurrection Day

  5. Right From The Start

  6. Backstreet Symphony

  7. Higher Ground

  8. In Another Life


  1. The Thing I Want

  2. Don’t Wait For Me

  3. Rip It Up

  4. Love Walked In

  5. I Love You More Than Rock ’n’ Roll

  6. Wonder Days

  7. She Likes The Cocaine

  8. Dirty Love

DVD/Blu-ray bonus content

  1. The Bus Interviews

  2. Ripping Up The Wonder

  3. Themes

  4. Recording The Album

  5. Call The Cops!

  6. Thunderous Momentum

  7. The Show

  8. Evolution & Future