Nové album míchá Tobias Lindell, zvukový inženýr a držitel ceny Grammy, který spolupracoval např. s Europe, Hamerfall a Hardcore Superstar.

Album Tracklist
    Point Of No Return
    A Shot At Redemption
    Better Off Alone
    1000 Miles
    It's All About Tonight
    The Wreckoning / Tearing Down The Walls
    Mannequin Show
    Late Night Lady
    In And Out Of Trouble
    Enemy In Me
    Breaking The Silence
    Living On The Run