Píseň s názvem “Already Great” je reakcí Neila Younga na slogan amerického prezidenta Donalda Trumpa "Make America Great Again”


The Visitor Track Listing

  1. Already Great
  2. Fly By Night Deal
  3. Almost Always
  4. Stand Tall
  5. Change Of Heart
  6. Carnival
  7. Diggin’ A Hole
  8. Children Of Destiny
  9. When Bad Got Good
  10. Forever