Stalo se tak na koncertě v newyorské Madison Square Garden. Ostatně návratem je i aktuální album "A Different Kind Of Truth", které je prvním albem skupiny s Davidem Lee Rothem od roku 1984.

Takhle vypadal koncertní setlist:
01. Unchained
02. Runnin' With the Devil
03. She's The Woman
04. The Full Bug
05. Tattoo
06. Everybody Wants Some!!
07. Somebody Get Me A Doctor
08. China Town
09. Hear About It Later
10. Oh, Pretty Woman (ROY ORBISON cover)
11. Drum Solo
12. You Really Got Me (THE KINKS cover)
13. The Trouble with Never
14. Dance The Night Away
15. I'll Wait
16. Hot For Teacher
17. Women In Love
18. Outta Love Again
19. Beautiful Girls
20. Ice Cream Man (JOHN BRIM cover)
21. Panama
22. Guitar Solo (including "Eruption" and "Cathedral")
23. Ain't Talkin' 'Bout Love
24. Jump